Nick Matthews Surveying
projects > extensions > dingley dell    
Nick Matthews Surveying

Dingley Dell

Re-working and modernisation of bungalow


Background

An extension that was previously added to the original small bungalow, set on a terrific site, had left the house with a poor internal layout and circulation.

Design

We have re-worked the house by taking down the original extension, rebuilding new across the end of the house, and adding an additional master bedroom extension. The main family living space has been combined into a stunning single split level room, to enjoy constant natural light from the sun.

Technical

A wood burner has been added on the southern wall to allow both the fire and view to be enjoyed simultaneously. A high efficiency condensing boiler provides the main heating to the house.


Designed by Nick Matthews
Built by Fairbridge Builders Ltd